Espectacles | Tots els públics
"La bellesa artística no consisteix a representar una cosa bella, sinó en la bella representació d'una cosa" - Immanuel Kant
+ espectacles
ARTABAN: LA LLEGENDA DEL QUART REI MAG
Cia. A grup vocal
Què us semblaria que existís un quart rei d’Orient? I si realment va existir, per què no va arribar a temps al seu destí, com els tres reis mags? Què el va aturar pel camí? Segur que moltes aventures.
 
La nit de reis, els nervis no deixen dormir als més petits, i a casa del Blai, la Clàudia i l’Eloi no és cap excepció. Mentre esperen que es faci de dia per poder obrir els regals, la Clàudia i l’Eloi li explicaran al seu germà Blai la llegenda d’Artaban, el jove príncep fascinat per les estrelles. El príncep, tenint les patges Caterina i Roseta com a esvalotades companyes de viatge, travessarà deserts per sumar-se a l’expedició dels tres reis mags seguint l’estel d’Orient. Artaban ha emprès el viatge perquè vol demostrar al món que és capaç de fer coses importants, però pel camí aprendrà que les grans missions són tant importants com els petits gestos que fas al llarg del trajecte.  

DESCRIPCIÓ
- Espectacle de teatre musical  de gran format per a tots les públics que parla sobre la llegenda de l’existència d’un  quart Rei Mag, ARTABAN, dedicat a repartir bondat pel món.  
- Formació: 9 intèrprets + 3 tècnics
- Temàtica nadalenca (amb la Nit de Reis com a punt de partida de la història)  amb vestuari  i escenografia a cavall entre el contemporani i la màgia d’orient. 
- La composició musical original dóna  peu  a l’edició del disc “ Artaban”,  el segon de la companyia (“Play”. Música Global. 2015).
- Veus en directe. La cia. aporta la microfonia  a les actuacions. 

FITXA ARTÍSTICA
Idea original: Marc Sambola
Dramatúrgia: Marc Rosich
Composició musical: Marc Sambola
Lletres: Yasmina Rincón
Intèrprets: A Grup Vocal
Direcció: Marc Angelet
Ajudant de direcció: Laura G. Ballbé
Disseny de llums: Dani Gener
Disseny de so: Ton Mentruit i Roger Jimenez
Coreografia: Bealia Guerra
Escenografia: Anna Tantull
Disseny de vestuari: Teresa Sil
Confecció de vestuari: Dress ArtImatges
Vídeos