Espectacles | Música
"La bellesa artística no consisteix a representar una cosa bella, sinó en la bella representació d'una cosa" - Immanuel Kant
+ espectacles
RHODES & CHELO
La primavera de 2010 es troben a la ciutat de Toledo Sergi Fecé i Sebastián Lorca, dos músics provinents de formacions i estils completament diferents. Sebastián Lorca, amb formació clàssica es converteix en un gran intèrpret de flamenc amb el violoncel arrel de la seva llarga estada a Granada i Jerez de la Frontera. Sergi Fecé, de Barcelona, prové del jazz, el rock i la rumba catalana i té una llarga carrera com a productor i compositor. La seva música encaixa a la perfecció des de la primera nota i des d’aleshores es dediquen a la composició de temes a partir dels quals ha sorgit l’espectalce "Rhodes & Chelo” i els dos treballs discogràfics: "Rhodes & Chelo” (2011) i "H2O” (2012). 

Rhodes & Chelo és un excitant i sorprenent viatge sonor a través de diferents estils, ritmes i inspirades improvisacions interpretats amb un piano Rhodes i un violoncel. Una trobada màgica entre dos polifacètics músics que fan gala del seu extens bagatge amb naturalitat, aconseguint una sonoritat que incorpora estils com el jazz, el pop, el rock o la new age a un substrat sonor d’arrel eminentment mediterrània. Espontàniament i amb llibertat d’idees aprofiten l’equipatge i l’experiència de cadascun d’ells per crear paisatges sonors màgics. El repertori es basa en composicions pròpies, molta improvisació i versions de temes coneguts aconseguint una nova obra àgil i sensible, a vegades desafiant i convulsa. 
Imatges
Vídeos