Tallers
"Les idees, com les puces, salten d'un home a l'altre. Però no piquen a tothom" - Stanislaw Lem 
TALLERS
Segons el diccionari de l’IEC un taller és una activitat lúdica o d’aprenentatge on un grup de persones aprenen i experimenten les tècniques d’un camp artístic determinat. Des de Puça Espectacles oferim un ampli ventall de tallers distribuïts en tres categories: 

DE FESTA
Tallers vinculats a festes i celebracions de tot tipus, des de festes majors a festes particulars, passant per la celebració de diades especials com carnaval, castanyades, aniversaris, etc. 

MANUALITATS
Tallers en què l’objectiu és que els nens i nenes construeixin manualment un objecte amb material de papereria i objectes de reciclatge. L’element que es construeix sempre té relació amb la temàtica en la qual s’emmarca l’activitat (festes nadalenques, correfoc, poble mariner, etc). 

GIMCANES TEMÀTIQUES
Gimcanes que giren al voltant d’un tema concret que podem adaptar a l’encàrrec dels nostres clients (el mar, el circ, el far-west, etc) i en les quals hi ha diferents activitats i proves pels nens i nenes. 


Adaptem els nostres tallers a les necessitats del client: durada, número de públic que ha d’absorbir, temàtica, material, personal necessari per dur-lo a terme, etc.